Lauren Conrad meets her new siblings πŸ• 🐢 🐩

fullsizeoutput_701bCourtesy: Lauren Conrad Instagram

Adding Kids Without Labor

Lauren Conrad is not the only one in her family recently that extended the people in her life, Lauren revealed late Tuesday evening in her Instagram story that her mom, Kathy Conrad, has new kids of her own, and they’re just adorable.

Technically, so to speak, Kathy seemed to have taken up a love for animals, baby animals that is, which Lauren holds up happily showing off to the world, but yours truly cannot say whether or not what type of animal this is, it’d be easy to say they’re dogs, but not too sure.

At the moment, Lauren smiles holding up these cuddly creatures wearing a mini black sweater jacket along with a black canvas pink, orange, and green floral print tank top blouse, and having hair pulled back in a short bundt, which makes good for Lauren’s already short hair.

In between while maintaining LaurenConrad.com, The Little Market,Β LC Lauren Conrad,Β Paper Crown, marriage, and motherhood, Lauren Conrad still finds a time to get a moment of cuteness in with her family, and appreciating those few minutes that can be spent with those who raised you while juggling it all.

Love doesn’t just have to be spread onto our children, love can be spread onto animals that we love, people that we meet, potential husband or wives, and even the things that we do everyday, which can be our jobs actually, and the places we live, but love isn’t just contained to people.

Love is infinite.

Daniel Quintanilla

Leave a Reply